• EXPERT geniality show
          • EXPERT geniality show

          • Vedomostná súťaž je určená pre žiakov 2. stupňa, ktorí môžu predviesť svoj rozhľad v rôznych vedných disciplínach. V tomto školskom roku sa do nej zapojilo 29 žiakov našej školy, úspech zaznamenali deviati z nich.

            Kategória 5 a 6:
            V. trieda:
            Tomáš Gažúr získal titul TOP EXPERT pre témy Ako funguje svet, Päť jazykov kultúry,
            Dominika Ďurišová získala titul TOP EXPERT pre tému Päť jazykov kultúry,
            Sofia Sabová získala titul TOP EXPERT pre tému Ako funguje svet,
            Marko Gonda získal titul EXPERT pre tému Ako funguje svet.
            VI. trieda:
            Michal Vigoda získal titul TOP EXPERT pre témy Ako funguje svet, Päť jazykov kultúry a stal sa najúspešnejším súťažiacim za našu školu v rámci umiestnenia pre danú tému.

            Kategória 7 – 9:
            VII. trieda:
            Alžbeta Gažúrová získala titul TOP EXPERT pre témy Svetobežník, Od Dunaja k Tatrám a stala sa najúspešnejšou súťažiacou za našu školu v rámci celkového poradia,
            Ema Mišečková získala titul EXPERT pre tému Svetobežník.
            IX. trieda:
            Filip Kán získal titul TOP EXPERT pre témy Góly, body, sekundy, Od Dunaja k Tatrám,
            Samuel Adam Kerpčár získal titul TOP EXPERT pre tému Mozgolamy.

            Gratulujeme :)

        • Pasovanie prváčikov za čitateľov školskej knižnice
          • Pasovanie prváčikov za čitateľov školskej knižnice

          • FOTOALBUM

            Vitajte moji milí v priestoroch našej školskej knižnice, kde vás už čakajú plné knižné police kníh. Čakajú vás knihy, ktoré túžia po nových, usilovných čitateľoch.

            Týmito slovami som privítala našich prváčikov a predstavila im našu knižnicu. Prváci sa mi predviedli krásnym čítaním básničiek, ktoré boli motivované prvým písmenkom ich mena. Keďže každý z nich zdolal čitateľskú skúšku a povedal sľub čitateľa, mohla som ich pasovať za čitateľov našej školskej knižnice.
            Verím, že ma potešia svojou návštevou a výpožičkou každú stredu v popoludňajších hodinách.
            Teším sa na vás, milí prváci.

            Vaša školská knihovníčka

        • Baletná rozprávka Ferdo Mravec
          • Baletná rozprávka Ferdo Mravec

          • 12.3.2024 žiaci prvého a druhého ročníka opustili brány našej školy, aby v krásnych šatách a oblekoch navštívili Štátnu operu v Banskej Bystrici.

            Tam už na nich čakal milý personál, ktorý ich srdečne privítal a postaral sa v šatni o oblečenie. Plní očakávania sa usadili a po úvodnom privítaní mohli s nadšením sledovať baletnú rozprávku v dvoch dejstvách Ferdo Mravec, na motívy rozprávkovej knižky Ondřeje SekoryTanečnú rozprávku napísal skladateľ Jiří Pauer.
            Táto rozprávka je o mravcovi, ktorého nebavilo mravenisko a chcel spoznávať aj iné chrobáčiky. Prečo? No aby mal viac kamarátov. Veď keď je niekto sám tak mu je smutno. Smutno bolo aj jednému chalanovi, ktorého do príbehu dopísala pani režisérka Danka Dinková. Dopísala ho tam preto, lebo vedela, že na Ferda sa dá spoľahnúť a chalanovi pri hľadaní kamarátov pomôže.
            Počas celého predstavenia žiaci obdivovali skvelé výkony hercov, baletných tanečníkov, krásnu scénu, efekty a hru orchestra Štátnej opery.

            Aj vďaka takémuto predstaveniu a krásnemu prostrediu sa učíme slávnostne a slušne správať, byť trpezliví, spoznávame nových ľudí, ale hlavne nové žánre, ktoré nás určite obohatia.

            Dovidenia v opere, či v divadle niekedy nabudúce :).
            Pani učiteľky Adrika a Slávka

          • Vyhodnotenie zberu šípok

          • Šípky, červený poklad, ktorý každý z nás pozná. Obsahujú veľa vitamínov. Sú jedlé a dajú sa použiť na prípravu čajov, sirupov, kompótov či džemov. Lesy SR poznajú význam týchto malých plodov, a preto každoročne organizujú v školách Zber šípok. Aj naša škola sa zapojila do tohto zberu. Žiaci šípky usilovne zbierali, vyčistili a priniesli do školy.                                                                                                                       

            Najusilovnejších žiakov, ktorí nazbierali 10 a viac kg šípok Lesy SR odmenili. Boli to: Kamila Kukuľová  z 3.triedy (11,8 kg), Sofia Sabová z 5.triedy (15,5 kg), Dominika Ďurišová z 5.triedy (10 kg), Zoja Gašperanová zo 6.triedy (30 kg). Celkovo sme vyzbierali 137,71 kg šípok.

            Ďakujeme všetkým usilovným žiakom, rodičom, starým rodičom a pedagógom, že sa zapojili do zberu.

             

          • Muzikál "Dievčatko so zápalkami"

          • V piatok 8.marca 2024 sa žiaci našej školy zúčastnili muzikálového predstavenia „Dievčatko so zápalkami“, ktoré naštudovali mladí ochotnícki herci z Divadelného súboru Jána Chalupku mesta Brezna, pod režisérskou taktovkou skvelého a talentovaného Mateja Struhára. Skvelé herecké výkony v podobe mladých breznianských hercov spojené so silnými hlasmi a skvelou hudbou, ozvučením a textami, priniesli jedinečný zážitok a pocit hrdosti, že aj na domácich doskách, ktoré znamenajú svet, sa urodilo množstvo talentov a podarilo sa dielo, ktoré treba jednoznačne vidieť a zažiť. V predstavení ukázali svoj talent aj Zoja Gašperanová, žiačka 6.triedy našej školy a Dárius Ďuriš, bývalý žiak našej školy.

            Predstavenie „Dievčatko so zápalkami“ je dojemný príbeh malého dievčatka, ktoré sa snaží prežiť ťažké životné podmienky a hľadá svetlo a šťastie vo svojich snoch a kúzelných zápalkách. Cez hudbu, tanec a spev nás muzikál zaviedol do jej fascinujúceho sveta, kde prevládajú sny a priateľstvo. Muzikál pripomína, že aj v dnešnom svete, kde vojny, siroty, chudoba a sociálna nerovnosť pretrvávajú, môžeme nájsť nádej a lásku.

            Ďakujeme za krásny umelecký zážitok.

        • Navštevovali sme ŠKOLIČKU KORČUĽOVANIA
          • Navštevovali sme ŠKOLIČKU KORČUĽOVANIA

          • FOTOALBUM

            Chcete sa naučiť korčuľovať, alebo zdokonaliť sa v korčuľovaní? Navštívte ŠKOLIČKU KORČUĽOVANIA HK v Brezne.

            A my... žiaci prvého a druhého ročníka sme túto ponuku využili. Zúčastnili sme sa  týždňového kurzu korčuľovania, ktorý nám ponúkol HK v Brezne.
            Denne sme dochádzali na zimný štadión a tešili sa na trénerov, vďaka ktorým sme sa nebáli po prvý krát postaviť na ľad, udržať rovnováhu, prekonať strach, ale aj zlepšiť rýchlosť a obratnosť. A tak nevieme ani ako...., ale vďaka hrám a zábave na ľade sa z nás na konci týždňa stali dobrí, lepší a najlepší korčuliari.
            Naše snaženie poslední deň ocenili tréneri korčuliarskou medailou a diplomom. Podporiť a povzbudiť nás prišli aj naši milovaní rodičia, ktorým sme pyšne predviedli naše nové zručnosti.
            Našim kurzom sa pomaly lúčime so zimou a zimnými športmi, ale už teraz sa tešíme na novú zimu.
            Prečo?
            Pretože sa vieme KORČUĽOVAŤ
            .

        • BAMU CUP 2024
          • BAMU CUP 2024

          • FOTOALBUM

            Ďalšie vydarené futbalové podujatie sa uskutočnilo 2. marca 2024 v Závadke nad Hronom. Naši futbalisti opäť podali skvelé výkony, ktorými dokázali, že nemajú problém konkurovať aj tímom so zvučnejšími menami. 

            V kategórii U8 skončili na krásnom 1. mieste, ktoré si vybojovali  zápasmi s Ľubietovou, Podbrezovou a Detvou. Za najužitočnejšieho hráča tímu bol vyhlásený Matej Sabo a najlepším hráčom turnaja sa stal Šimon Šajgalík.

            V kategórii U11 sa naši futbalisti umiestnili na peknom 2. mieste, keď gólom v poslednej minúte zápasu podľahli víťazovi turnaja Zvolen 2:1. Zostávajúce tímy z Detvy a z Podbrezovej naši chlapci porazili. Najužitočnejším hráčom tímu sa stal Bruno Gajdoš a najlepším brankárom turnaja Filip Knižka.

            Neodmysliteľnou súčasťou turnaja sa pomaličky stávajú naše baby ROZTLIESKAVAČKY, ktoré neúnavne povzbudzovali našich futbalistov, ale predovšetkým dodali celému turnaju náladu a šmrnc.

            Našim futbalistom srdečne gratulujeme a tešíme sa, že v pozitívnom zmysle zviditeľňujú našu obec i školu.  

            Klobúk dolu tréneri a trénerky, takéto výsledky tu už dávno neboli!

            V mene všetkých pedagogických zamestnancov školy Vám ďakujeme za Váš čas, trpezlivosť a chuť pracovať s mladými ľuďmi.

            Športu zdar!

        • Vyhodnotenie súťaže H v i e z d o s l a v o v   K u b í n
          • Vyhodnotenie súťaže H v i e z d o s l a v o v K u b í n

          • FOTOALBUM

            „Ó, mojej matky reč je krásota, je milota, je rozkoš, láska svätá...“

            Tieto nádherné verše Pavla Orságha Hviezdoslava nám nielen pripomínajú krásu slovenského jazyka, ale stali sa akýmsi mottom recitačnej súťaže v našej škole. A keďže rok veľmi rýchlo ubehol, v uplynulých dňoch sa opäť rozozvučali hlásky našich žiakov a my sme mohli  prežiť chvíľky v objatí krásnej ľubozvučnej slovenčiny. Na stretnutí s jemnými básňami a zaujímavými prozaickými textami sa aj tentokrát zišli najlepší recitátori, víťazi triednych kôl postupovej súťaže Hviezdoslavov Kubín.

            Mladší spolužiaci z I. kategórie predniesli pripravené texty 15. februára  a recitujúci z ďalších dvoch kategórií nás potešili 14. februára 2024. Dovedna sa predstavilo 37 súťažiacich, s veľmi kvalitnými prednesmi.

            Výsledky sú k dispozícii TU.

            Poďakovanie patrí všetkým recitátorom, ktorí sa do súťaže zapojili, pani učiteľkám a rodičom detí za podporu mladých talentov. Víťazom jednotlivých kategórií, ktorí postúpili do okresného kola súťaže prajeme, aby sa im aj v Brezne darilo a zažili krásny pocit z recitovania.

            Okresné kolo sa uskutoční 7. marca 2024.

            Dňa 7.marca 2024 sa v Brezne v Centre voľného času uskutočnilo Okresné kolo literárnej súťaže Hviezdoslavov Kubín, ktorej sa zúčastnili víťazi školských kôl zo ZŠ v okrese Brezno. Z našej školy sa tejto súťaže zúčastnilo 6 žiakov. V I. kategórii nás reprezentovala Janka Janková z III.triedy a Bibiána Baranová zo IV.triedy, v II. kategórii nás reprezentovala Timea Brndiarová z V.triedy a Michal Vigoda zo VI.triedy a v III. kategórii nás reprezentovali Samuel Lilko z VIII.triedy a Adela Javorčíková z IX.triedy. Až päť žiakov našej školy postúpilo do regionálneho kola, ktoré sa uskutoční 26.marca 2024 v Banskej Bystrici, kde si zmerajú sily tentokrát so žiakmi z banskobystrického okresu. Všetkým  držíme silno palce, aby sa im darilo tak ako na okresnom kole.

            FOTOALBUM

        • Prázdniny
          • Prázdniny

          • Jarné prázdniny pre žiakov začínajú v pondelok 19. februára 2024 a končia v piatok 23. februára 2024.

            Vyučovanie podľa rozvrhu bude pokračovať od pondelka 26. februára 2024.

            Žiakom prajeme príjemné chvíle oddychu.

        • Dve percentá z dane v prospech ZŠ Beňuš
          • Dve percentá z dane v prospech ZŠ Beňuš

          • Vážení rodičia a priatelia školy,

            obraciame sa na Vás so žiadosťou o poukázanie podielu zaplatenej dane z príjmov za rok 2023 v prospech Rodičovského združenia Hron založeného pri Základnej škole Beňuš.

            Všetky finančné prostriedky, ktoré občianske združenie touto formou získa, budú použité pre Vaše deti, žiakov našej školy, pri skvalitňovaní ich výchovy a vzdelávania.
            V prípade, ak sa rozhodnete touto formou pomôcť, je potrebné postupovať podľa inštrukcií, ktoré nájdete v hornom menu v časti 2 % z dane.

        • Potvrdila svoje kvality
          • Potvrdila svoje kvality

          • 1. februára 2024 sa vo Zvolene uskutočnilo krajské kolo Olympiády zo slovenského jazyka a literatúry pre žiakov 8. a 9. ročníka. Okres Brezno a našu základnú školu tak ako v minulom školskom roku reprezentovala deviatačka Jasna Hrablayová.

            Jasnička nadviazala na vlaňajšie výborné úspechy, keď spomedzi jedenástich účastníkov zastupujúcich okresy Banskobystrického kraja sa stala nielen úspešnou riešiteľkou olympiády, ale skončila na vynikajúcom 2. mieste. Získala spolu 44 bodov.

            Jasničke k úspechu blahoželáme, ďakujeme jej za naozaj prvotriednu reprezentáciu školy aj Breznianskeho okresu. Veríme, že aj v ďalšom štúdiu na strednej škole bude rozširovať a upevňovať svoje jazykové zručnosti a nadviaže sa na svoje doterajšie úspechy.

        • Karneval, 1. stupeň 2024
          • Karneval, 1. stupeň 2024

          • FOTOALBUM

            Pozor, pozor práve dnes

            začína sa veľký ples.

            Berte masky, je tu bál,

            rozkrútime karneval.

            Za oknami smiech a tanec,

            Fašiangový harmatanec.

            Kde je ocko, mamka, Katka,

            moja dobrá kamarátka?

            Poskrývaní za maskami,

            nepoznajú seba samých.

            Veľkí, malí, pekne v rade,

            predstavia sa v promenáde.

            Ocko pirát, mamka v maske víly,

            že je Katka princ, to sme netušili.

            od smiechu ich bolí bruško,

            keď zistili že ja som šaško.

            A potom až do tmavej noci

            zvŕtajú sa v divom tanci.

            Hip-hop, disko, tralala,

            to je skvelá zábava.

            Po tanci a divom bále

            šepkali si masky v sále,

            že už skončil karneval

            a ohlásil novú jar.

            Fašiangy sú symbolom zábavy a veselosti a práve karneval patrí medzi najobľúbenejšie oslavy žiakov 1. – 4.ročníka. Aj tento rok sa naša chodba premenila na magické miesto plné víl, čarodejníc, šašov, policajtov, hasičov a iných rozprávkových a zvieracích bytostí. Všetky masky prežili jedno čarovné popoludnie plné zábavy, súťaží a tanca.

        • Nestratili sa v širokej konkurencii
          • Nestratili sa v širokej konkurencii

          • V decembri sa uskutočnila v našej škole celoslovenská súťaž Ypsilon – slovina je hra –  zábavná súťaž pre žiakov základných škôl v predmete slovenský jazyk a literatúra. Jej hlavným poslaním je propagovať a popularizovať slovenský jazyk a literatúru ako vyučovací predmet, ale aj zábavnou formou motivovať žiakov k úspešnému riešeniu písomných testov a skúšok. Súťažné interaktívne testy rozvíjajú žiacku originalitu, tvorivosť a aktívne myslenie žiakov, podnecujú ich flexibilitu.

             Na tejto súťaži sa zúčastnilo 11 660 žiakov a 392 škôl z celého Slovenska. Žiaci súťažili v 9 kategóriách (Y1 - Y9),  každý ročník mal vlastnú kategóriu.

            Z našej školy sa na súťaži zúčastnilo 40 žiakov zo 4., 5., 6., 8. a 9. ročníka. Títo žiaci nám istotne neurobili hanbu, veď viac ako polovica z nich dosiahla úspešnosť nad 90%. Traja žiaci dosiahli 100 % úspešnosť – Simona Murgašová a Samuel Kochan zo 4. triedy, ktorí boli odmenení vecnou cenou a Jasna Hrablayová z 9. triedy, ktorá zároveň mala šťastie v žrebovaní a získala aj fitnes náramok. Všetci súťažiaci bez ohľadu na bodové skóre dostali diplom a pero s logom súťaže.

        • Lyžiarske preteky
          • Lyžiarske preteky

          • Lyžiarske preteky sú neodmysliteľnou súčasťou lyžiarskeho výcviku. I tento rok si zmerali medzi sebou sily a lyžiarske schopnosti naši žiaci. Súťažili medzi sebou:

            LYŽIARIskupina A - žiaci, ktorí už mali  bohatšie skúsenosti s lyžovaním.

            LYŽIARI – skupina B – žiaci, ktorí mali skúsenosti s lyžovaním,  i keď nepatrné (stáli na lyžiach, boli sa už lyžovať, boli  na vleku...).

            Treťou skupinou boli  NELYŽIARI – žiaci, ktorí stáli, chodili na lyžiach prvýkrát, teda nemali žiadne skúsenosti s lyžovaním. Táto skupina bola dosť početná, bolo v nej 12 žiakov

            Výsledky si môžete pozrieť v tabuľke.

            Víťazi si odniesli medaily a spolu s ostatnými i pochvalu od inštruktorov a vedenia školy. Pani riaditeľka a pán zástupca v piatok  žiakov navštívili  a povzbudili ich v ich športových výkonoch.

            Gratulujeme a veríme, že lyže nezostanú stáť v kúte, ale ich celú zimu poriadne využijete.  Lyžovanie  a zážitky spojené s ním  sú nádherné. Želáme Vám veľa nalyžovaných kilometrov.

        • Lyžiarsky výcvik 2024
          • Lyžiarsky výcvik 2024

          • FOTOALBUM

            Snowpark Lučivná je lyžiarske stredisko, kde žiaci 7. a 8. ročníka našej školy absolvovali v dňoch od 29.1. - 2.2.2024 lyžiarsky výcvik. Upravený a slnkom zaliaty svah pomáhal napĺňať požiadavky výcvikového kurzu. Žiaci boli rozdelení do 3 skupín a vedení svojimi inštruktormi. Boli snaživí a dodržiavali pokyny inštruktorov, čo prinieslo aj dobré výsledky. Začiatočníci  vedia zjazdiť terén oblúkmi z pluhu a už na druhý deň vedeli využiť výhody vleku. Pokročilí lyžiari zdokonalili techniku lyžovania a vedia zjazdiť terén carvingovými oblúkmi.

            Žiakom prajeme, aby chuť a elán k lyžovaniu si udržali, aby im to „lyžovalo“ i naďalej.

        • Všetkovedko
          • Všetkovedko

          • 28. novembra 2023 dostali naši prváci, druháci, tretiaci a štvrtáci šancu ukázať, čo všetko vedia o svete, ktorý ich obklopuje a zabojovať tak o titul Všetkovedko. Do súťaže sa zapojilo okolo 32 076 detí z celého Slovenska. Z našej školy to bolo 43 žiakov. Titul Všetkovedko získalo až 19 žiakov. Ostatní žiaci získali titul Učeň.

            Titul Všetkovedko s umiestnením získali nasledovní žiaci:

            1. miesto – Barbora Krnáčová (1. ročník)

            Šimon Šajgalík (1. ročník)

            4. miesto – Zara Pačesová (3. ročník)

            Michal Krnáč (3. ročník)

            Ďalšími úspešnými riešiteľmi, ktorí získali titul Všetkovedko sú:

            Druhý ročník: Jessica Kocúrová, Jakub Ivanko, Hana Klimková

            Tretí ročník: Janka Janková, Barbora Čopjanová, Linda Krajčiová, Katka Vigodová, Viktória Vrbovská, Natália Svetláková, Matej Sabo

            Štvrtý ročník: Linda Giertlová, Samuel Kochan, Simona Murgašová, Bibiána Baranová, Filip Knižka

            Žiaci predviedli svoje vedomosti, schopnosť čítať s porozumením, logické myslenie a správny úsudok.

            Z ich úspechu sa tešíme a víťazom srdečne blahoželáme!

        • O finančnej gramotnosti so zástupcami Prima Banky
          • O finančnej gramotnosti so zástupcami Prima Banky

          • Finančná gramotnosť je schopnosť využívať poznatky, zručnosti a skúsenosti na efektívne riadenie vlastných finančných zdrojov s cieľom zaistiť celoživotné finančné zabezpečenie seba a svojej domácnosti.

            V tomto školskom roku sme sa rozhodli žiakom 9. ročníka priblížiť tému financií netradične. Naše pozvanie medzi nás prijali zástupcovia Prima Banky pani Dekrétová a pán Roštár.

            Počas 40 minút žiakom predstavili históriu bankovníctva, banky na Slovensku, základné úlohy banky, produkty a služby bánk, vysvetlili potrebu sporenia.  Žiaci neboli len pasívnymi divákmi. Neustále boli nabádaní k diskusii, k vyjadreniu vlastných názorov. 
            Prednáška bola zameraná na študentské účty. Práve deviataci zanedlho budú pokračovať v štúdiu na strednej škole a začnú spravovať svoje financie. Budú si zarábať svoje prvé peniaze na rôznych brigádach.  Preto je táto téma pre žiakov nielen zaujímavá, ale aj veľmi potrebná. Žiaci sa ďalej dozvedeli množstvo užitočných informácii z tejto problematiky, boli poučení ako predchádzať rôznym nástrahám číhajúcim na finančnom trhu.
            Možno sa práve vďaka tejto aktivite naši deviataci zamyslia nad hodnotou peňazí vo svojom živote. Po tejto skúsenosti a pozitívnych hodnoteniach zo strany žiakov veríme, že podobné aktivity zrealizujeme aj v ďalších školských rokoch. 

        • Futbalový turnaj
          • Futbalový turnaj

          • FOTOALBUM

            Keď sa v sobotu 27.1.2024 vonku čerti ženili, v telocvični v Závadke nad Hronom prebiehal napínavý halový turnaj našich žiakov v nasledovných kategóriách U9, U11 a U13.   

            V kategóriách U9 a U11 sme znova obsadili prvé miesta, a tak pokračujeme na víťaznej vlne. V oboch kategóriách sme predstihli Balog, Heľpu i Jasenie. Opäť sa potvrdilo, že poctivým tréningom a množstvom odohratých zápasov sa naše deti neskutočne zlepšujú a konkurenčným tímom sa vzďaľujú nielen výsledkovo, ale hlavne herne ich jednoznačne prevyšujú. V kategórii U13 sme tentokrát neboli takí úspešní a obsadili sme 3. miesto.Tu nám pre chorobu chýbalo niekoľko kľúčových hráčov. O fantastickú atmosféru sa postarali naše roztlieskavačky, ktoré po celú dobu chlapcov povzbudzovali a počas vyhodnotenia svojim tancom vygradovali atmosféru. Tešíme sa na ďalšie turnaje a nové výzvy a už sa nevieme dočkať Sotákovho pohára, v ktorom máme ambície zvíťaziť.

            Deti na to pripravené určite sú...

            Veľké poďakovanie za „odmakanú“ trénerskú činnosť patrí pánovi Milanovi Šajgalíkovi, ktorý neučí naše deti len kopať do lopty, ale kopať premyslene, učí ich sebadisciplíne, súdržnosti, vytrvalosti, trpezlivosti, ale aj postaviť sa, vždy keď spadnú. Ďalšie poďakovanie patrí šikovným trénerkám pani Peťke Čučkovej a pani Barborke Knapčokovej, ktoré sa venujú našim dievčatám. Roztlieskavačky nemá hocikto a momentálne sú „endemitom“ Pohronia.

            Z pohľadu pedagóga. Niet krajšieho zocelenia kolektívu ako to, čo sa dialo v sobotu v telocvični.

            MM v spolupráci s p. Milanom Šajgalíkom

          • e-shop

          • Dobrý deň všetkým!

            Aj tento rok máme pre Vás skvelú správu!

            Naša škola má vlastnú voľnočasovú kolekciu oblečenia, o podobe ktorej rozhodli sami žiaci. Tento školský rok prichádza obohatená o nové produkty, farby a eko oblečenie. Jej náhľad vidíte nižšie a je možné si ju aktuálne zaobstarať v našom e- shope: https://www.kraloveskoly.cz/zsbenus/

            Objednávanie je už spustené a bude možné až do 14.2. Nasledujúci deň sa e-shop uzatvorí a objednané veci pôjdu do výroby. Neváhajte preto, ak si chcete zadovážiť nový kúsok so školským logom!  

            (Môže sa stať, že ceny v e-shope sa zobrazia v CZK. V hornej lište e-shopu nastavíte EUR)

      • Nechci byť človekom, ktorý je úspešný, ale buď človekom, ktorý za niečo stojí.
      • Albert Einstein
      • Miluj všetkých, dôveruj málokomu, neubližuj nikomu.
      • William Shakespear
      • Študent nie je nádoba, ktorú treba naplniť, ale fakľa, ktorú treba zapáliť.
      • Carl Rogers